Kód: 04120187
Reveals the philosophy and processes behind the two-Michelin-starred Copenhagen restaurant, includes over 90 recipes, each created by Redzepi and served at Noma
1153 Kč
Původní cena: 1603 Kč
Ušetříte 450 Kč
Nákupem získáte 115 bodů
Reveals the philosophy and processes behind the two-Michelin-starred Copenhagen restaurant, includes over 90 recipes, each created by Redzepi and served at Noma
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
1153 Kč
Sleva pro studenty a učitele - držitele ISIC/ITIC/IYTC a ALIVE.
Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.
Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1674 dalších
Copyright ©2008-19 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s jejich užíváním. Více informací
Doručení:
Dobré na všech stránkách
Nákupní košík ( prázdný )