Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

Kód: 18903549

Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

Autor Rene Redzepi

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most i ... celý popis

800

Původní cena: 1047 Kč

Ušetříte 247 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 5-8 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

Nákupem získáte 80 bodů

Anotace knihy

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc TV / celebrity chef cookbooks

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

800

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, ČB a 4690 dalších

Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: