Kód: 04325858
The first book from David Chang, the hottest chef in the culinary world, written with }New York Times{ food critic Peter Meehan. Packed full of ingenious creative recipes fusing Korean, Asian and Western cuisine. Chang has scooped ... celý popis
540 Kč
Původní cena: 799 Kč
Ušetříte 259 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
The first book from David Chang, the hottest chef in the culinary world, written with }New York Times{ food critic Peter Meehan. Packed full of ingenious creative recipes fusing Korean, Asian and Western cuisine. Chang has scooped 2 Michelin stars and is the owner of 4 restaurants in Manhattan.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
540 Kč
Slevy pro studenty
- držitele ISIC ITIC IYTC a ALIVE.
Osobní odběr Praha, Brno a 8323 dalších
Copyright ©2008-22 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Dobré na všech stránkách
Nákupní košík ( prázdný )