Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes

Kód: 17112344

Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes

Autor James Briscione, Brooke Parkhurst

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavour.

819

Původní cena: 861 Kč

Ušetříte 42 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-21 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes

Nákupem získáte 82 bodů

Anotace knihy

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavour.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

819

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3343 dalších

Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: