Japanese Cooking: A Simple Art

Kód: 02435787

Japanese Cooking: A Simple Art

Autor Shizuo Tsuji

When it was first published, Japanese Cooking: A Simple Art changed the way the culinary world viewed Japanese cooking, moving it from obscure ethnic food to haute cuisine. Twenty-five years later, much has changed. Japanese food ... celý popis

1005

Původní cena: 1240 Kč

Ušetříte 235 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-16 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Japanese Cooking: A Simple Art

Nákupem získáte 101 bodů

Anotace knihy

When it was first published, Japanese Cooking: A Simple Art changed the way the culinary world viewed Japanese cooking, moving it from obscure ethnic food to haute cuisine. Twenty-five years later, much has changed. Japanese food is a favorite of diners around the world. Not only is sushi as much a part of the Western culinary scene as burgers, bagels, and burritos, but some Japanese chefs have become household names. Japanese flavors, ingredients, and textures have been fused into dishes from a wide variety of other cuisines. What hasn't changed over the

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

1005

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, ČB a 4955 dalších

Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: