Kód: 01202125
The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes and simplified techniques for making traditional Italian pork salumi--from pancetta, prosciutto and salami to guanicale, coppa and ... celý popis
1181 Kč
Dostupnost:
50 % šanceZadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 118 bodů
The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes and simplified techniques for making traditional Italian pork salumi--from pancetta, prosciutto and salami to guanicale, coppa and spalla. 35,000 first printing.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades
1181 Kč
Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3249 dalších
Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s jejich užíváním. Více informací
Dobré na všech stránkách
Nákupní košík ( prázdný )