Kód: 04216382
Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie, and pastry that is designed for students, professionals, and enthusiasts. Balancing a respect for tradition with modern approaches ... celý popis
Nákupem získáte 197 bodů
Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie, and pastry that is designed for students, professionals, and enthusiasts. Balancing a respect for tradition with modern approaches to method and technique, Advanced Bread and Pastry unites appealing presentation and indispensable instruction. It is written to help today's baker respond to the recent evolution of ingredients, products, and presentation. The recipes (called formulas) are based on a variety of classica methods and processes. With this strong foundation of knowledge, a baker or pastry chef can develop further skills, experiment with new ideas, and understand any formula.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades
1972 Kč
Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3441 dalších
Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s jejich užíváním. Více informací
Dobré na všech stránkách
Nákupní košík ( prázdný )