The River Cottage Curing & Smoking Handbook

Kód: 11124999

The River Cottage Curing & Smoking Handbook

Autor Steven Lamb, Hugh Fearnley-Whittingstall

A thoroughly practical guide to curing and smoking meat, fish, cheese, and vegetables at home. River Cottage, a long-standing pioneer for high-quality sustainable food, is all about knowing the whole story behind what's put on the ... celý popis

482

Původní cena: 579 Kč

Ušetříte 97 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-16 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Více informací o knize The River Cottage Curing & Smoking Handbook

Nákupem získáte 48 bodů

Anotace knihy

A thoroughly practical guide to curing and smoking meat, fish, cheese, and vegetables at home. River Cottage, a long-standing pioneer for high-quality sustainable food, is all about knowing the whole story behind what's put on the table. In true

Parametry knihy
Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

482



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, ČB a 4108 dalších

Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: