Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration / Nejlevnější knihy
Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration

Kód: 15190533

Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration

Autor Christina Ward, Nancy Singleton Hachisu, Sherri Brooks Vinton

More than a cookbook, Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration demystifies the scientific concepts that inform the methods of food preservation in an easy to understand way. Taking Julia Child as ... celý popis

547


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration

Nákupem získáte 55 bodů

Anotace knihy

More than a cookbook, Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration demystifies the scientific concepts that inform the methods of food preservation in an easy to understand way. Taking Julia Child as her inspiration,

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

547

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: