McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture / Nejlevnější knihy
McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Kód: 04061044

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Autor Harold McGee

A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooking. It is the standard reference among professional cooks, as it answers all those long-puzzled over questions such as why do onio ... celý popis

934

Původní cena: 1285 Kč

Ušetříte 351 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 4-6 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Nákupem získáte 93 bodů

Anotace knihy

A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooking. It is the standard reference among professional cooks, as it answers all those long-puzzled over questions such as why do onions make you cry and why does fish go off quicker than meat. When it was originally published in 1986 it won the Andre Simon Food Book of the Year.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

934

Oblíbené z jiného soudku


Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1674 dalších

Copyright ©2008-19 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 899 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: