Modern Gastronomy / Nejlevnější knihy
Modern Gastronomy

Kód: 04225616

Modern Gastronomy

Autor Ferran Adria

Written by the Head Chef of El Bulli Restaurant, this defines the chemicals and materials that are the basis of cooking, explaining the physical and chemical phenomenon that take place in cooking.

1953


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 4-8 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Více informací o knize Modern Gastronomy

Nákupem získáte 195 bodů

Anotace knihy

Written by the Head Chef of El Bulli Restaurant, this defines the chemicals and materials that are the basis of cooking, explaining the physical and chemical phenomenon that take place in cooking.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1953

Oblíbené z jiného soudku


Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1475 dalších

Copyright ©2008-17 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 899 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: