Kód: 01349631
An authoritative guide to the art and science of fermented foods, featuring over 90 recipes that progress from simple condiments like vinegars to the more advanced techniques of curing fish.
677 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 68 bodů
An authoritative guide to the art and science of fermented foods, featuring over 90 recipes that progress from simple condiments like vinegars to the more advanced techniques of curing fish.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
677 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )