Traditionally Fermented Foods / Nejlevnější knihy
Traditionally Fermented Foods

Kód: 14132125

Traditionally Fermented Foods

Autor Shannon Stonger

In Traditionally Fermented Foods, Shannon shows readers how to preserve food using traditional fermentation techniques, often without refrigeration. An alternative to canning and freezing, traditionally fermented foods do not requ ... celý popis

560


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Traditionally Fermented Foods

Nákupem získáte 56 bodů

Anotace knihy

In Traditionally Fermented Foods, Shannon shows readers how to preserve food using traditional fermentation techniques, often without refrigeration. An alternative to canning and freezing, traditionally fermented foods do not require modern technology to preserve.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

560

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: