Art of Natural Cheesemaking

Kód: 09259914

Art of Natural Cheesemaking

Autor David Asher

With instructions for making a wide variety of cheeses, from feta to cheddar and ricotta.

719

Původní cena: 962 Kč

Ušetříte 243 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 5-8 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Art of Natural Cheesemaking

Nákupem získáte 72 bodů

Anotace knihy

With instructions for making a wide variety of cheeses, from feta to cheddar and ricotta.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

719

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, ČB a 4869 dalších

Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: