Science and Cooking / Nejlevnější knihy
Science and Cooking

Kód: 25585290

Science and Cooking

Autor Pia M. Sorensen, David A. Weitz

The spectacular culinary creations of modern cuisine are the stuff of countless articles and Instagram feeds. But to a scientist they are also perfect pedagogical explorations into the basic scientific principles of cooking. In Sc ... celý popis

761


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-13 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Science and Cooking

Nákupem získáte 76 bodů

Anotace knihy

The spectacular culinary creations of modern cuisine are the stuff of countless articles and Instagram feeds. But to a scientist they are also perfect pedagogical explorations into the basic scientific principles of cooking. In Science and Cooking

Parametry knihy

761

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: