Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts / Nejlevnější knihy
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

Kód: 04235195

Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

Autor French Culinary Institute, Judith Choate

Information, techniques and recipes for the proficient home baker.

1938


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

Nákupem získáte 194 bodů

Anotace knihy

Information, techniques and recipes for the proficient home baker.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

1938

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: