Kód: 02814380
In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify the techniques and traditions of France's grand patisseries.
1015 Kč
Původní cena: 1035 Kč
Ušetříte 20 Kč
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 102 bodů
In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify the techniques and traditions of France's grand patisseries.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses
1015 Kč
Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3475 dalších
Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s jejich užíváním. Více informací
Dobré na všech stránkách
Nákupní košík ( prázdný )