World-Class Swedish Cooking / Nejlevnější knihy
World-Class Swedish Cooking

Kód: 01350529

World-Class Swedish Cooking

Autor Bjorn Frantzen

Chefs Bjorn Frantzen and Daniel Lindeberg dish the kitchen secrets that have made their restaurant (Frantzen/Lindeberg) renowned as the Best Swedish Restaurant of 2012, earning two Michelin stars and delighted reviews from Swedes ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize World-Class Swedish Cooking

Anotace knihy

Chefs Bjorn Frantzen and Daniel Lindeberg dish the kitchen secrets that have made their restaurant (Frantzen/Lindeberg) renowned as the Best Swedish Restaurant of 2012, earning two Michelin stars and delighted reviews from Swedes and tourists alike. From season-conscious ingredients to artistic plating, these one-of-a-kind dishes are the product of uncompromising, detail oriented chefs. Infuse top-notch Swedish fun into your kitchen! Frantzen and Lindeberg take readers on their journey to culinary stardom, and their passion shines through in this beautiful book. They weave their story and culinary theory together with the dishes themselves, including descriptions, recipes, and stunning photographs. Many dishes were created specifically for this cookbook, to be implemented in Frantzen/Lindeberg's menu following publication. Prepare to be amazed by this compilation of meat, poultry, fish, and vegetarian entrees; breads, cheeses/butters, and sides; salads and amuse-bouches; and desserts. This smorgasbord includes: swedish crayfish with late autumn flower; pork with caramelized sesame, apples, carrots, and curry; roast duck glazed with white miso; white and green asparagus with cilantro, lime, and lemongrass; sweet, salty, and sour macarons; and salted caramel ice cream with chocolate. With a foreword from novelist Mons Kallentoft and easy-to navigate indexes of recipes and ingredients, World-Class Swedish Cooking is a must-have for every ambitious cook or restaurateur.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: