Improving Food and Beverage Performance / Nejlevnější knihy
Improving Food and Beverage Performance

Kód: 06754125

Improving Food and Beverage Performance

Autor Keith Waller

The food and beverage aspect of hotel operations is often the most difficult area to control effectively, but it plays a crucial role in customer satisfaction. This title shows how successful catering operations can increase profi ... celý popis

1850


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Improving Food and Beverage Performance

Nákupem získáte 185 bodů

Anotace knihy

The food and beverage aspect of hotel operations is often the most difficult area to control effectively, but it plays a crucial role in customer satisfaction. This title shows how successful catering operations can increase profitability whilst providing continuing improvements in quality, value and service.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Business & management Sales & marketing

1850

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: