Kód: 14644582
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářs ... celý popis
Nákupem získáte 20 bodů
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.
Zařazení knihy Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Tématické kuchařky
197 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-25 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )