Uzení, nakládání a konzervování masa / Nejlevnější knihy
Uzení, nakládání a konzervování masa

Kód: 00128000

Uzení, nakládání a konzervování masa

Autor Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, su ... celý popis

169

Původní cena: 199 Kč

Ušetříte 30 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme do 3 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Uzení, nakládání a konzervování masa

Nákupem získáte 17 bodů

Anotace knihy

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Maso a grilování

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

169

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 7872 dalších

Copyright ©2008-22 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 499 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: