Kód: 00136541
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarskéh ... celý popis
176 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 18 bodů
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom vo svojom odbore.
Zařazení knihy Knihy ve slovenštině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Zpracování potravin
176 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Dobré na všech stránkách
Nákupní košík ( prázdný )