Mastering the Art of Indian Cooking

Kód: 04371429

Mastering the Art of Indian Cooking

Autor Sanjeev Kapoor

In Mastering the Art of Indian Cooking, Sanjeev Kapoor presents 500 accessible, easy recipes that any home cook can create. Kapoor is known for his no-fuss approach (in fact, he first made his mark in India by presenting food that ... celý popis

673

Původní cena: 686 Kč

Ušetříte 13 Kč


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Mastering the Art of Indian Cooking

Nákupem získáte 67 bodů

Anotace knihy

In Mastering the Art of Indian Cooking, Sanjeev Kapoor presents 500 accessible, easy recipes that any home cook can create. Kapoor is known for his no-fuss approach (in fact, he first made his mark in India by presenting food that was the essence of simplicity in a culture known for its complicated dishes). In this book, Kapoor takes the same approach, showing the reader how to build the simplest pantry, explaining why no special equipment is needed with these recipes, and including simple step-by-step instructions for each recipe. No ingredients here can't be found in American supermarkets. And yet, these are all authentic Indian dishes, updated for the modern kitchen. With recipes such as Classic Samosa, Tandoori Chicken, Tamarind-Date Chutney, and Mango Lassi; and categories including Beverages, Snacks & Starters, Vegetarian and Meat-Based Main Courses, Breads, Dals, and Desserts; truly anyone can master the art of Indian cooking.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

673

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3349 dalších

Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: