Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 / Nejlevnější knihy
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Kód: 01375927

Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Autor Simone Beck, Julia Child

Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charc ... celý popis

734

Původní cena: 882 Kč

Ušetříte 148 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Nákupem získáte 73 bodů

Anotace knihy

Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

734

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 8643 dalších

Copyright ©2008-22 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 499 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: