Culinary Math 4e / Nejlevnější knihy
Culinary Math 4e

Kód: 09380334

Culinary Math 4e

Autor Linda Blocker, Julia Hill, The Culinary Institute of America (CIA)

Written by two former instructors at The Culinary Institute of America, this revised and updated guide is an indispensable math resource for foodservice professionals everywhere. Covering topics such as calculating yield percent, ... celý popis

1938


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Culinary Math 4e

Nákupem získáte 194 bodů

Anotace knihy

Written by two former instructors at The Culinary Institute of America, this revised and updated guide is an indispensable math resource for foodservice professionals everywhere. Covering topics such as calculating yield percent, determining portion costs, changing recipe yields, and converting between metric and U.S.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

1938

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: