Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e / Nejlevnější knihy
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e

Kód: 01401995

Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e

Autor Ramesh C. Chandan, Arun Kilara

Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the latest in scientific research in the dairy industry, editor Chandan and his associate editors have assembled experts worldwide to w ... celý popis

7122

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e

Nákupem získáte 712 bodů

Anotace knihy

Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the latest in scientific research in the dairy industry, editor Chandan and his associate editors have assembled experts worldwide to writeManufacturing Yogurt and Fermented Milks, 2nd Edition. This one-of-a-kind resource gives a complete description of the manufacturing stages of yogurt and fermented milks from the receipt of raw materials to the packaging of the products.§Information is conveniently grouped under four categories:§Basic background--History and consumption trends, milk composition characteristics, dairy processing principles, regulatory requirements, laboratory analysis, starter cultures, packaging, and more§Yogurt manufacture--Fruit preparations and flavoring materials, ingredients, processing principles, manufacture of various yogurt types, plant cleaning and sanitizing, quality assurance, and sensory analysis§Manufacture of fermented milks--Procedure, packaging and other details for more than ten different types of products§Health benefits--Functional foods, probiotics, disease prevention, and the health attributes of yogurt and fermented milks§All manufacturing processes are supported by sound scientific, technological, and engineering principles.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7122

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: