Kód: 01987410
The golden era of food microbiology has begun. All three areas of food microbiology--beneficial, spoilage, and pathogenic microbiology--are expanding and progressing at an incredible pace. What was once a simple process of countin ... celý popis
3721 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 372 bodů
The golden era of food microbiology has begun. All three areas of food microbiology--beneficial, spoilage, and pathogenic microbiology--are expanding and progressing at an incredible pace. What was once a simple process of counting colonies has become a
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
3721 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )