Food Service Professionals Guide to Restaurant Site Location / Nejlevnější knihy
Food Service Professionals Guide to Restaurant Site Location

Kód: 06448215

Food Service Professionals Guide to Restaurant Site Location

Autor Lora Arduser

Everyone's heard the saying: What are the three most important things when looking for real estate? Location, location, location! While the phrase has almost become a cliche, it is definitely true! The location you choose for your ... celý popis

371

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Food Service Professionals Guide to Restaurant Site Location

Nákupem získáte 37 bodů

Anotace knihy

Everyone's heard the saying: What are the three most important things when looking for real estate? Location, location, location! While the phrase has almost become a cliche, it is definitely true! The location you choose for your food service operation can make or break your venture. Choosing a location is not something that should be done lightly. It is not a difficult task, but finding and securing a location is a process that should involve a significant time investment and a great deal of research. Remember, choosing a poor location is not an easy thing to fix--you can change your marketing plan or your secret sauce recipe, but changing your location is quite a different matter! Although the location process varies, depending on whether you're looking to expand your existing operation by adding a new establishment, for example, or whether you're searching for your first location, the general principles of location research are the same. This manual will help you find the information you need and lead you through the process of "Finding, Negotiating & Securing the Best Restaurant Site Location for Maximum Profit." This book is part of the new series from the editors of the "Food Service Professional Magazine. With 15 books on the most relevant food service subjects, theses are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today. These step-by-step guides on specific management subjects are easy to read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is "boiled down" to the essence. They are filled to the brim with up-to-date and pertinent information. These books cover all the bases, providing clear explanationsand helpful, specific advice. All titles in the series include the phone numbers and Web sites of all companies discussed.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

371

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: