Why italians love to talk about food / Nejlevnější knihy
Why italians love to talk about food

Kód: 04121200

Why italians love to talk about food

Autor Elena Kostioukovitch

Italians love to talk about food. The aroma of a simmering ragu, the bouquet of a local wine, the remembrance of a past meal: Italians discuss these details as naturally as Brits might talk about politics or sport, and often with ... celý popis

513

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Why italians love to talk about food

Nákupem získáte 51 bodů

Anotace knihy

Italians love to talk about food. The aroma of a simmering ragu, the bouquet of a local wine, the remembrance of a past meal: Italians discuss these details as naturally as Brits might talk about politics or sport, and often with the same flared tempers. In "Why Italians Love to Talk About Food", Elena Kostioukovitch explores the phenomenon that first struck her as a newcomer to Italy: the Italian 'culinary code', or way of talking about food. Along the way, she captures the fierce local pride that gives Italian cuisine its remarkable diversity. To come to know Italian food is to discover the differences of taste, language, and attitude that separate a Sicilian from a Piedmontese or a Venetian from a Sardinian. Try tasting Piedmontese bagna cauda, then a Lombard cassoela, then lamb ala Romana: each is part of a unique culinary tradition. In this learned, charming and entertaining narrative, Kostioukovitch takes us on a journey through one of the world's richest and most adored food cultures. Organized according to region and colourfully designed with illustrations, maps, menus, and glossaries, "Why Italians Love to Talk About Food" will allow any reader to become as versed in the ways of Italian cooking as the most seasoned of chefs. Food lovers, history buffs, and gourmands alike will savour this exceptional celebration of Italy's culinary gifts.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

513

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: