Kód: 00061890
Receptář zahrnuje řadu rad a receptů na těstovinová a rýžová jídla, která zasluhují v naší kuchyni mnohem větší pozornost, než je jim dosud věnována. Během posledních let se zejména zásluhou italské kuchyně značně rozšířilo použív ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Receptář zahrnuje řadu rad a receptů na těstovinová a rýžová jídla, která zasluhují v naší kuchyni mnohem větší pozornost, než je jim dosud věnována. Během posledních let se zejména zásluhou italské kuchyně značně rozšířilo používání těstovin v mnoha zemích Evropy. Prosazují se i v anglické, francouzské a německé kuchyni, které se dříve vyznačovaly výraznou snahou k prosazování svých tradičních pokrmů. Velkou zásluhu na tom má pestrost a rozmanitost jídel, která lze z těstovin připravovat, ale i rychlost a nenákladnost jejich přípravy. Tendence k vyšší spotřebě těchto rostlinných složek, které ve vhodných úpravách obsahují řadu cenných rostlinných bílkovin, vitaminů a nerostných látek, je v souladu se záměry k racionalizaci lidské výživy, která je jednou z důležitých součástí péče o upevnění a udržení zdraví.
Zařazení knihy Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Tématické kuchařky
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )