Noncommercial, Institutional, & Contract Foodservice Management / Nejlevnější knihy
Noncommercial, Institutional, & Contract Foodservice Management

Kód: 04892426

Noncommercial, Institutional, & Contract Foodservice Management

Autor Mickey Warner

A pioneer in institutional foodservice offers a practical up--to--date introduction concerned with volume feeding operations which present unique challenges and have different requirements from restaurants and other commercial bus ... celý popis

4750


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Noncommercial, Institutional, & Contract Foodservice Management

Nákupem získáte 475 bodů

Anotace knihy

A pioneer in institutional foodservice offers a practical up--to--date introduction concerned with volume feeding operations which present unique challenges and have different requirements from restaurants and other commercial businesses. Contains an overview of the contract foodservice industry and its key players, guidelines for financial planning, menu management, cost controls and marketing. Features the latest information on contract management firms, career opportunities available within them and techniques to establish a career plan.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

4750

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: