Entertaining in Grand Style / Nejlevnější knihy
Entertaining in Grand Style

Kód: 01236136

Entertaining in Grand Style

Autor James Viaene

Chef James Viaene shares his favorite memories and recipes accumulated over fifty years working in the grand homes and fine kitchens of the Parisian elite. James Viaene began his culinary career in the midst of a postwar cultural ... celý popis

1516

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Entertaining in Grand Style

Nákupem získáte 152 bodů

Anotace knihy

Chef James Viaene shares his favorite memories and recipes accumulated over fifty years working in the grand homes and fine kitchens of the Parisian elite. James Viaene began his culinary career in the midst of a postwar cultural revival of sumptuous dinners, balls, and galas. He started in some of Pariss greatest restaurants and later was hired at the Parisian residence of the Duke and Duchess of Windsor. He then trained under a series of renowned cooks, and became a chef in his own right in the kitchens of eminent public figures such as Georges Wildenstein, Jean de Souza-Lage, and Michel David-Weill, who demanded extremely high standards. In 1970, Viaene entered the British Ambassadors residence in Paris, a unique locale where the chef plays a central role. The historic home, where he carried out the rest of his forty-year career, provided an idyllic setting for serving his best-loved recipes. In this richly illustrated volume, James Viaene recounts his memories, amusing anecdotes, and twenty-four of his favorite recipes from throughout his reign in the prestigious kitchen. From the famous Beef Wellington served to Queen Elizabeth II, to typically English tea, and the pot-au-feu inspired by his childhood memories, each dish is enhanced by the Residences legendary silver service, one of the treasures of the British Embassy in France.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

1516

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: