Kód: 06733428
Offers a review of wheat chemistry, processing and uses. This title includes information on wheat components that may be useful in better commercial utilization of wheat and the formulation of new and upgraded wheat-based food pro ... celý popis
6785 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 679 bodů
Offers a review of wheat chemistry, processing and uses. This title includes information on wheat components that may be useful in better commercial utilization of wheat and the formulation of new and upgraded wheat-based food products. It is suitable for those involved in the research, development, and evaluation of wheat-based food products.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
6785 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )