Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry / Nejlevnější knihy
Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Kód: 01392017

Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Autor Sue Ghazala

This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-chill techniques that are, or soon to be, commercially used for the food industry. Written by a range of international experts, the ... celý popis

6578


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Nákupem získáte 658 bodů

Anotace knihy

This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-chill techniques that are, or soon to be, commercially used for the food industry. Written by a range of international experts, the book integrates all subjects relative to sous vide and cook-chill processing, allowing food industry personnel to assimilate quickly the essential principles behind each technique and their applications. It is an essential reference for food scientists and technologists in industry, research and teaching, especially food process engineers involved in product development, quality assurance, packaging and production.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6578

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: