Salad: A Global History / Nejlevnější knihy
Salad: A Global History

Kód: 12456794

Salad: A Global History

Autor Judith Weinraub

What is it about a salad that has made it an essential food? Usually composed of room temperature greens bound together with a dressing, they have been a desirable food for centuries. Originally assembled from wild plants gathered ... celý popis

706

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Salad: A Global History

Nákupem získáte 71 bodů

Anotace knihy

What is it about a salad that has made it an essential food? Usually composed of room temperature greens bound together with a dressing, they have been a desirable food for centuries. Originally assembled from wild plants gathered from hillsides, they weren't considered particularly nutritional in ancient times but they always provided a contrast in texture, taste and heat (or lack of it) to the main meal. Over time, salads morphed into a highly valued separate dish across the world. They were dressed up with olive oil, vinegar or lemon juice. They began to develop distinctive features such as local ingredients and salad bowls. They were given their own place in a meal, sometimes before the main meal, sometimes as the entire meal, and sometimes as a last course. Some salads were even given their very own names. From vegetable garnish to grande sallets, this is an appetizing history of salads. It is a book about changing attitudes and evolving lifestyles, as raw greens and fresh vegetables have become more highly valued as healthy eating choices. It is truly global in scope, describing the development of salad recipes across Europe, the Americas and Asia, and is essential reading for food historians and food lovers everywhere.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

706

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: