Retention of Guava Juice Flavor in Batch Ultrafiltration System / Nejlevnější knihy
Retention of Guava Juice Flavor in Batch Ultrafiltration System

Kód: 06829789

Retention of Guava Juice Flavor in Batch Ultrafiltration System

Autor Saad Khalil

The study revealed that solute-membrane interaction is the main parameter, which controls the retentivity of the flavor components and not the membrane s pore size. A qualitative correlation between solute hydrophobicity and its r ... celý popis

1506


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Retention of Guava Juice Flavor in Batch Ultrafiltration System

Nákupem získáte 151 bodů

Anotace knihy

The study revealed that solute-membrane interaction is the main parameter, which controls the retentivity of the flavor components and not the membrane s pore size. A qualitative correlation between solute hydrophobicity and its retentivity was observed. Despite its small size compared to the membrane MWCO, B-caryophellene which is one the major flavor components of the guava fruit was characterized by total retention due to its strong adsorption on the surface of the membrane.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1506

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: