Protein Flexibility and Folding / Nejlevnější knihy
Protein Flexibility and Folding

Kód: 04610954

Protein Flexibility and Folding

Autor L.A Kuhn, M. F. Thorpe

The papers in this volume are from the workshop on Protein Flexibility and Folding held in Traverse City, Michigan from August 13-17, 2000. The purpose of the workshop was to bring together diverse people interested in protein fol ... celý popis

8851

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Protein Flexibility and Folding

Nákupem získáte 885 bodů

Anotace knihy

The papers in this volume are from the workshop on Protein Flexibility and Folding held in Traverse City, Michigan from August 13-17, 2000. The purpose of the workshop was to bring together diverse people interested in protein folding and flexibility from theoretical, computational and experimental perspectives and to encourage discussion on new approaches and challenges in the field. The workshop was held in the Park Plaza Hotel with 43 participants, including 24 invited speakers. The small size of the group made for easy exchanges, and many of the presentations by the invited speakers appear in this volume. There was also a very lively poster session. The three-day workshop was organized so that the first day covered Flexibility and Dynamics, the second day Folding and Unfolding, and the third day Evolution and Design. This area of science is particularly appealing as it spans a range of questions from very fundamental - as to how proteins fold in such short times with such reliability - to applications such as the role of flexibility in screening for new ligands to a protein. Protein flexibility and folding have attracted the attention of scientists from many disciplines, ranging from mathematics to molecular biology. The scientists at the workshop represented the breadth of challenges in theory and applications that keep this field so fascinating and dynamic. The present volume is organized along these same lines.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

8851

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: