Ice Cream / Nejlevnější knihy
Ice Cream

Kód: 09207652

Ice Cream

Autor H. Douglas Goff, Richard W. Hartel

This volume examines the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of production to distributi ... celý popis

2736


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Ice Cream

Nákupem získáte 274 bodů

Anotace knihy

This volume examines the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of production to distribution of the finished product.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

2736

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: