Molecular Techniques in Food Biology - Safety, Biotechnology, Authenticity & Traceability / Nejlevnější knihy
Molecular Techniques in Food Biology - Safety, Biotechnology, Authenticity & Traceability

Kód: 16619285

Molecular Techniques in Food Biology - Safety, Biotechnology, Authenticity & Traceability

Autor Aly Farag El Sheikha, Robert A. Levin, Jianping Xu

Molecular Techniques in Food Biology: Safety, Biotechnology, Authenticity & Traceability explores all aspects of microbe-food interactions, especially as they pertain to food safety.

5870


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Molecular Techniques in Food Biology - Safety, Biotechnology, Authenticity & Traceability

Nákupem získáte 587 bodů

Anotace knihy

Molecular Techniques in Food Biology: Safety, Biotechnology, Authenticity & Traceability explores all aspects of microbe-food interactions, especially as they pertain to food safety.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5870

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: