Modern Biopolymer Science / Nejlevnější knihy
Modern Biopolymer Science

Kód: 04020848

Modern Biopolymer Science

Autor Stefan Kasapis

Industrialists developing new food and pharmaceutical products face the challenge of innovation in an increasingly competitive market that must consider ingredient cost, product added-value, expectations of a healthy life-style, i ... celý popis

4325

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Modern Biopolymer Science

Nákupem získáte 433 bodů

Anotace knihy

Industrialists developing new food and pharmaceutical products face the challenge of innovation in an increasingly competitive market that must consider ingredient cost, product added-value, expectations of a healthy life-style, improved sensory impact, controlled delivery of active compounds and last, but not lease, product stability. While much work has been done to explore, understand, and address these issues, a gap has emerged between recent advances in fundamental knowledge and its direct application to product situations with a growing need for scientific input. "Modern Biopolymer Science" matches science to application by first acknowledging the differing viewpoints between those working with low-solids and those working with high-solids, and then sharing the expertise of those two camps under a unified framework of materials science. This title features real-world utilisation of fundamental science to achieve breakthroughs in product development. It includes a wide range of related aspects of low and high-solids systems for foods and pharmaceuticals. It covers more than bio-olymer science in foods by including biopolymer interactions with bioactive compounds, issues of importance in drug delivery and medicinal chemistry.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4325

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: