Microbial Food Safety and Preservation Techniques / Nejlevnější knihy
Microbial Food Safety and Preservation Techniques

Kód: 14235737

Microbial Food Safety and Preservation Techniques

Autor V. Ravishankar Rai

In recent years, rapid strides have been made in the fields of microbiological aspects of food safety and quality, predictive microbiology and microbial risk assessment, microbiological aspects of food preservation, and novel pres ... celý popis

3814


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Microbial Food Safety and Preservation Techniques

Nákupem získáte 381 bodů

Anotace knihy

In recent years, rapid strides have been made in the fields of microbiological aspects of food safety and quality, predictive microbiology and microbial risk assessment, microbiological aspects of food preservation, and novel preservation techniques. Wr

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3814

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: