Innovation in Food Engineering / Nejlevnější knihy
Innovation in Food Engineering

Kód: 06697805

Innovation in Food Engineering

Autor Maria Laura Passos

Offers an overview of modern processing technologies. This book highlights their use to develop food products and ingredients that meet consumers increased demands for quality and safety. Each chapter in the Innovative Techniques ... celý popis

9849


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Innovation in Food Engineering

Nákupem získáte 985 bodů

Anotace knihy

Offers an overview of modern processing technologies. This book highlights their use to develop food products and ingredients that meet consumers increased demands for quality and safety. Each chapter in the Innovative Techniques section begins with a review of the fundamentals of the new or modified technique, its advantages, and results.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

9849

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: