Good Things / Nejlevnější knihy
Good Things

Kód: 04317668

Good Things

Autor Jane Grigson

The reason for reissuing this book in hardback now is because it is Jane Grigson's celebration of the seasons and the foods they bring. Seasonality is now the top priority of all those who take their eating and cooking seriously. ... celý popis

463


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Good Things

Nákupem získáte 46 bodů

Anotace knihy

The reason for reissuing this book in hardback now is because it is Jane Grigson's celebration of the seasons and the foods they bring. Seasonality is now the top priority of all those who take their eating and cooking seriously. She says in the Introduction to the original edition published in 1971, "...I feel that delight lies in the seasons and what they bring us...the strawberries that come in May and June straight from the fields, the asparagus of a special occasion, kippers from Craster in July and August, the first lamb of the year from Wales, in October the freshest walnuts from France where they are eaten with new cloudy wine. This is good food...The encouragement of fine food is not greed or gourmandise; it can be seen as an aspect of the anti-pollution movement in that it indicates concern for the quality of environment." "This is not the limited concern of a few cranks. Small and medium-sized firms, feeling unable to compete with the cheap products of the giants, turn to producing better food...People in many parts of the country run restaurants specializing in locally produced food, salmon from the Tamar, laver and sewin from the Welsh sea, snails from the Mendips, venison from the moors of Inverness. I notice in the grocers' shops in our small town...the prominence given to eggs direct from the farm." How prophetic she was when she pointed out to us the importance of locally-produced, fresh food and she wrote those words 35 years ago! The book is divided into sections covering Fish - kippers, lobster, mussels and scallops, trout; Meat and Game - meat pies, salting meat, snails, sweetbreads, rabbit and hare, pigeon, venison; Vegetables - asparagus, carrots, celery, chicory, haricot beans, leeks, mushrooms, parsley, parsnips, peas, spinach, tomatoes; Fruit - apple and quince, gooseberries, lemons, prunes, strawberries, walnuts. And importantly, the book contains the recipe for her famous curried parsnip soup.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

463

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: