Fungi and Food Spoilage / Nejlevnější knihy
Fungi and Food Spoilage

Kód: 09201351

Fungi and Food Spoilage

Autor John I. Pitt, Ailsa D. Hocking

This is the third edition of the definitive work on fungi in foods covering identification, isolation, enumeration, taxonomy, physiology and mycotoxin formation. Quality halftones provide a book of great value to all those involve ... celý popis

4005


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 5-7 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Fungi and Food Spoilage

Nákupem získáte 401 bodů

Anotace knihy

This is the third edition of the definitive work on fungi in foods covering identification, isolation, enumeration, taxonomy, physiology and mycotoxin formation. Quality halftones provide a book of great value to all those involved in food quality and safety.§

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4005

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: