Fruit Preservation / Nejlevnější knihy
Fruit Preservation

Kód: 09511142

Fruit Preservation

Autor Amauri Rosenthal, Rosires Deliza, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Jorge Welti-Chanes

This book is a review and discussion of perspectives and trends on the present and potential use of emerging technologies as applied to fruit preservation. It will present the general basics of emerging technologies and their adva ... celý popis

7468


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Fruit Preservation

Nákupem získáte 747 bodů

Anotace knihy

This book is a review and discussion of perspectives and trends on the present and potential use of emerging technologies as applied to fruit preservation. It will present the general basics of emerging technologies and their advantages in comparison to conventional technologies, with emphasis on food quality, safety, environmental and economical issues, and benefits. Several examples will be provided regarding preservation, sensory and nutritional characteristics of the processed food products, as well as consumer perception in different countries.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7468

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: