Gut Microbiota / Nejlevnější knihy
Gut Microbiota

Kód: 41924485

Gut Microbiota

Autor Edward Ishiguro, Natasha Haskey, Kristina Campbell

Building off the success of the first edition, Gut Microbiota: Interactive Effects on Nutrition and Health, Second Edition details the complex relationship between diet, gut microbiota, and health. This second edition expands its ... celý popis

3351

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Gut Microbiota

Nákupem získáte 335 bodů

Anotace knihy

Building off the success of the first edition, Gut Microbiota: Interactive Effects on Nutrition and Health, Second Edition details the complex relationship between diet, gut microbiota, and health. This second edition expands its coverage of emerging practical applications in nutrition and medicine. Covering topics such as the ecological concepts that apply to the gut microbiota and the effects of aging on the gut microbiome, among others, this book is sure to be a welcomed resource to microbiome science trainees, Food and nutrition researchers working in academia as well as industry, and healthcare professionals giving dietary recommendations to the general public. Presents diet, gut microbiota, and health in a way that helps the reader interpret the value of related consumer tests and products Includes frequently asked questions that help clinicians provide succinct answers to their patients or clients Contains best practices in nutrition research and analysis of gaps in our current knowledge, in order to shape the design of future studies in this field

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3351

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: