Food Stabilisers, Thickeners and Gelling Agents / Nejlevnější knihy
Food Stabilisers, Thickeners and Gelling Agents

Kód: 01418938

Food Stabilisers, Thickeners and Gelling Agents

Autor Alan Imeson

This book is a practical guide to the use of polymers in food technology to stabilise, thicken and gel foods, resulting in consistent, high quality products. Stabilisers and gelling agents can enhance the shelf stability, appearan ... celý popis

6303

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Food Stabilisers, Thickeners and Gelling Agents

Nákupem získáte 630 bodů

Anotace knihy

This book is a practical guide to the use of polymers in food technology to stabilise, thicken and gel foods, resulting in consistent, high quality products. Stabilisers and gelling agents can enhance the shelf stability, appearance, texture, flow, body, palatability and mouthfeel of the food.§§Each chapter covers a different additive, and emphasis is placed on commercial applications. Raw materials, processing, composition and chemistry are considered, linking the structure of the polymer to the properties conferred to the food. Future developments are identified.§§The book is aimed at food scientists and technologists, particularly those involved in product development and production within the food industry.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6303

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: