Food Safety for the 21st Century - Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain, Second Edition / Nejlevnější knihy
Food Safety for the 21st Century - Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain, Second Edition

Kód: 18370371

Food Safety for the 21st Century - Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain, Second Edition

Autor Carol Wallace, William H. Sperber, Sara E. Mortimore

Revised to reflect the most recent developments in food safety, the second edition of Food Safety for the 21st Century offers practitioners an authoritative text that contains the essentials of food safety management in the global ... celý popis

4692


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Safety for the 21st Century - Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain, Second Edition

Nákupem získáte 469 bodů

Anotace knihy

Revised to reflect the most recent developments in food safety, the second edition of Food Safety for the 21st Century offers practitioners an authoritative text that contains the essentials of food safety management in the global supply chain.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4692

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: