Food Processing for Increased Quality and Consumption / Nejlevnější knihy
Food Processing for Increased Quality and Consumption

Kód: 18312452

Food Processing for Increased Quality and Consumption

Autor Alexandru Grumezescu

Food Processing for Increased Quality and Consumption, Volume 18 in the Handbook of Food Bioengineering series, offers an updated perspective on the novel technologies utilized in food processing. This resource highlights their im ... celý popis

4828


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Processing for Increased Quality and Consumption

Nákupem získáte 483 bodů

Anotace knihy

Food Processing for Increased Quality and Consumption, Volume 18 in the Handbook of Food Bioengineering series, offers an updated perspective on the novel technologies utilized in food processing. This resource highlights their impact on h

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4828

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: