Food Engineering Laboratory Manual / Nejlevnější knihy
Food Engineering Laboratory Manual

Kód: 25354826

Food Engineering Laboratory Manual

Autor Gustavo V. Barbosa-Canovas, Li Ma, Blas J. Barletta

FROM THE PREFACE The purpose of this laboratory manual is to facilitate the understanding of the most relevant unit operations in food engineering. The first chapter presents information on how to approach laboratory experiments; ... celý popis

2272


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Engineering Laboratory Manual

Nákupem získáte 227 bodů

Anotace knihy

FROM THE PREFACE The purpose of this laboratory manual is to facilitate the understanding of the most relevant unit operations in food engineering. The first chapter presents information on how to approach laboratory experiments; topics covered include

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2272

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: